Wednesday, May 7, 2014

Airlie Beach ja Whitsundays

Airlie Beachi jõudsin laupäeva õhtul kella 23 ajal - just õigel hetkel, et näha populaarset kuurortlinna peomeeleolus. Kuna polnud eelnevalt öömaja broneerinud, jalutasin peatänaval purjakil inimeste keskel ja otsisin, kas mõni hostel ka veel avatud on. Kahjuks mitte, seega tuli järjekordne öö autos mööda saata.
Nüüd juba mõned korrad seda Austraalias harrastatud - tõmbad end tagaistmel kringliks ja loodad, et politseionud öösel aknale koputama ei tule (paljudes kohtades on selline tegevus keelatud).
Airlie Beach on paljude bäkkerite sihtkohaks, kuna kuulu järgi on see tõeline peomeka, mida kogesin ka ise esimesel õhtul siia jõudes. Tavalise austraallase jaoks on see aga koht, kust alustada puhkust Whitsunday saarel - mis on väga kuulus oma puhaste valgete liivarandade poolest. Inlet Hill'i nimeline vaatepunkt saarel on kolmas kõige rohkem pildistatum koht Austraalias.

Airlie Beach täies hiilguses:



Mäkis võis hommikul kohata eilsest peost toibuvaid inglise "daame", kes  olid ilma mingisuguse häbita voodipesus tulnud pohmaka raviks kohvi ostma

Tehislaguun

Sadam
Whitsunday saar:


Just maabusime, et väike matk ette võtta
 Kurikuulus Hill Inlet vaatluspunkt:






Tagasi koduteel


Päeva lõpus tehti meile nendega vähe kiiremat sõitu ka, nii et kõigil  näod kõrvuni olid


Whitsunday rannas

No comments:

Post a Comment